14 Mayıs 2012 Pazartesi

Kardeşimin Hazırladığı Oyuncaklar :))





Ayyy çocuk olup bunlarla oynayasımm geliyor sanki :)) ya siz :))) Kardeşim çocuk gelişimi okuduğu için bunun gibi şeyler çok yapıor aslında bende çok severim böyle şeyler yapmayı ama vakit darlığından malesef yapamam :)) bir de bunları niye saklıyormuş biliyormusunuz kızlar ilerde yiğeni olunca ona verecekmiş :)) Evet sırayla söylim size ne nedir die :)) 



Bu görmüş olduğunuz tatlı şey marakas :) çocuklar bunu çok seviyo :)) Bende sevmedim desem yalan olur :P 




Bu da baya uğraştığı davulu :) bal kutusundan yapıldı :)) 




Bunlarda çocuklar için oyun kartları :)) ay benm zamanımda hiç böyle şeyler yokdu ki .(( 



Ve ve ve :) işte buda bizim diş perimiz :) ona iyi bakalım olur mu yoksa çürür dişsiz kalırıs :)) aman ha sakın hergün bakımını yapalım :) 


Evet bir postumunda sonuna geldim yalnız arkadaşlarımdan yorum göremiyorum :( acaba neden sevmediler mi ki beni :(yoksa bu Blog işini beceremiyormuyum :(( ağlasam mı acaba :(( 








11 yorum:

  1. yazıyorum ya yorum :) Bu arada onlarla ugrasması çok zor ya nasıl zahmetli Allah kolaylık versin

    YanıtlaSil
  2. İsterenkli hayat : çok teşekekür ederm .) Allahtan okulu bitti ünive hazırlanıo aynen çok zordu hep anneme yaptırıyordu tabi kendide yapıordu ama annem yardm ediyordu :)

    YanıtlaSil
  3. Yazmazmıyım güzelim yaa.Beceriyorsun merak etme =)Hepsi çok şeker oyuncakların bu arada =D

    YanıtlaSil
  4. Blogun gayet güzel ;)
    Yorumlar bazen az olur bazen orta...Ona göre blogum kötü diye düsünme lütfen ;)
    Cocuk gelisimi okumanin zevkli yani bu tip seyleri yapmak olmali :)

    Bu arada Header olmusmu diye bakmaya gelmistim, güzel olmus ;)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Su Perisi : Çok teşekkürler kuzum gelmen mutlu etti beni :)

    Kelebek Gibi : Tabiki güzel oldu sizin eliniz değdi sonuçta dimi ama :) onun için tekrar tekrar teşekkür yakışmış bana çok sağolun :)

    YanıtlaSil
  6. Bu ara çok yoğunum uğrasam da sana yoruma bazen fırsat bulamıyorum.Çok düzgün,iyi bir blogun var bu işi beceriyorsun aksini düşünme..Birde sana tavsiyem şu kelime doğrulamayı kaldır nasılsa denetimden geçip yayınlıyorsun gelen yorumu.. Kişileri oyalıyor,emin ol yorumlarda artış olacak:)Oyuncaklar cici olmuş çok tatlılar.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Varmı hala kelime doğrulama birincisin :(( nasıl kaldırcam arkadaşlar bana yardım edin lütfen bende hiç sevmiyorum o doğrulamauyı boş buluyorum yani :) :) ama nerdn yapcam bilmiyorum .((

    YanıtlaSil
  8. Ben takip ediyorum :) aslinda soyle birsey itiraf edeyim ben seni 1gul olarak ararken bulamiyordum roseone adini tasiyormus blogun oyuzden davamli giremedim kusuruma bakma :( bundan sonra hep burdayim ;)

    YanıtlaSil
  9. Kelebek Misali : Bundan sonra hep bekliyorum denetlemek için 6 yorum diince çok şaşırdım dedm herkes aniden mi geldi ama kelebeğim gelmiş sadece :) oda yeter :)

    YanıtlaSil