10 Nisan 2012 Salı

Cam şişe Boyama ve Peçete Transferi



Bugünde sizlere camdan boyadığım soda şişesini göstermek istiyorum :)) 


İlk olarak şişemizi temizce yıkıyoruz ve kurutuyoruz üstündeki kağıdıda soyuyoruz tabiki :) 


Ve gerekli malzemeler 

1- Şişe
2- Beyaz akrilik boya
3- Sünger fırça 
4- Peçete Tutkalı 
5- Desenli Peçete 
6- Vernik 
7- Makas 


Ve işleme başlıyoruz :) 



Önce şişemizi bir kat akrilik beyaz boya ile boyadım sonra kurumaya bıraktım kuruduktan sonra bir kat daha gittim ve yeterli olduğu için daha yapmadım daha sonra desenli peçetemizi istenilen yerden kesiyoruz makas ile yukarıdaki gibi ve peçete tutkalı ile tek katını ayırdığımız peçeteyi şişeye yapıştırıyoruz. 

ve sonuç :) 




bu ön kısmı bu peçeteyi çok sevmiştim bu vazo benim diil ama kimin olduğunu söylicem az sonra :) 



Buda arka görüntüsü :) 



İçindeki lale de ahşap :) çok beğenmiştim hemen almalıyım dedim ve onuda beyaza boyayıp puantiyeler yaptım :) nasıl olmuş sizce :)) 


ve sıra geldi Cicibicişeyler bloğun sahibesi canım arkadaşım hediye etkinliği düzenlemişti banada Tala (Bıraktığım İzler ) çıktı kendisinn bloğuna gitmiştim daha önceleri ve çok becerikli bir hanım :) çokda sıcak kanlı bunları onun için hazırladım ve hediyeleri işte biraz az oldu içime sinmedi ama :( bu ara yoğun çalışıyorum :( 


Böyle inci almıştım onunla bi foto çekim dedim :)) 


Böyle hepsini tek tek paketledim :) ve işte kalpli anahtarlığım :)) içinde kalp olmalıydı mutlaka sağ olsun kendiside kullanmaya başlamış bile :) bakın ulaşmış hediyelerim çok mutlu oldum :) Hımmm hediyelerimi tekrar söylim tek tek buz dolabı magneti peçete transferi yapılmış sabun cam vazo şişe mi diim bilmiom işte sonra kalpli anahtarlık ve dini bir kitap :) 

Hemen buraya tıklayarak Talanın bloğunu ziyaret etmelisiniz diyorum :) teşekkürler :) 



12 yorum:

  1. tamda içimden geçiyodu aşama aşamaanlat diye yazacaktım:) yanı boyadıktan sonra peçete yapıştırıyosun okadar..dimi. çok güzel oldu canım.sahibesi güzel günlerde kullansın inş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tatlım boyadııktan sonra peçeteyi üstüne elimle tutuyorum üzerinden fırça ile tutkalı sürüyorum yavaşça tabi peçeteyi de tek kat olarak sürüyorum üç kat ya ayırıyoruz yani :)

      Sil
  2. ellerine sağlık çok güzel olmuş iyi fikir:) banada beklerim http://welcomemylfe.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. ellerineeeeeeeeee sagliiik canim beniiimmm yook yoook sen aldin basini gittin diyorumda inanmiyorsun saiir elinden cikmasida ayri bi guzellik katiyo tabiki ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum bunu senden yaparsın muma peçete transferi yapan bunu da yapar hadi bakalım görim seni :) ii gaz verdim ama hahahaha :)

      Sil
  4. bende kavanozlara böyle bir şey yapsam ya atmak istemiyorum ama uğraşmakta istemiyorum :D
    neetcez :D

    YanıtlaSil
  5. vernik nerde kullanılıyor

    YanıtlaSil