18 Nisan 2012 Çarşamba

Taladan hediye var !!!! :))

Oh çok şükür denetim bitti ve ben pc min başına geçtim :) sizleri çok özledim bu arada benm paket cumartesi günü elime geçti :)) Hani cicibicişeyler canım arkadaşm güzl bi hediye etkinliği düzenlemişti işte bana da Tala çıkmıştı sağolsun benm için öyle güzel şeyler yollamışki anlatamam öyle sevindim ki hepsi benim için çok değerli hiç unutmicam onu . Talayı merak edenler :) işte TIK TIK  artık bir manevi ablam daha oldu :) çok mutluyum :) 


Neyse sizi çok sıkmadan hediyelerime geçmek istiyorum : ))




İlk elime aldığım bu kolye oldu o kadar mutlu oldum ki hep böyle bir kolyemin olmasını istiyordum ve hiç çıkarmıyorum şimdi :) hep boynumda :) ben çok beğendim ya siz ? 


Sonra bunları gördüm şeker midir kızılcık mıdır nedir anlamadım tabi üstündei güzl notu okudum anladım :) bunlar domatesmiş :)) ilk defa domates tadı alarak domates yedim :)) 

Kalp şeklinde olduklarını söyledi ablam ama bazılarında gördüm :) ama çok lezizdi kahvaltıda bol bol yedim bunları :) ev halkı da çok sevdi :) 




Burdan tekrar teşekkür ederim Tala ablacım :) 

Durun daha bitmedi hep hep hep etek istemişimdir böyle dikim etek :) ve ablam bana etek dikmiş yanlış duymadınız :)) 


İşte hemde puantiyeli buna bayıldım bennn ama şuan giyemiyorum çünkü bununla kombin yapcak bişeyim yok malesef :(( tam oldu boyu ama beli geniş :( zayıf ben bişey olmuo işte bana :( 


Üstümdeki hali :)) pek ii çekemedik ama :) 


Ve bu kalpli cici havlularda çeyizim için bayıldım bunlara ben böylece koycam çeyizime bakıp bakıp ablamı hatırlicam :) 



Veeee ttatatatatam çanta düzenleyicimde geldi ablam kotu değerlendirip böyle bi çanta düzenleyici dikmiş ama şuan kullanmadım hala böyle çektm o yüzdn resmini :)) birbirinde güzel hediyeler için sonsuz teşekkürler Tala ablacım :) kalbimdesin 












6 yorum:

  1. kolyen harika çok beğendim.diğer hediyelerde süper iyi günlerde kullan inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan Birgül cüm. Rabbin her şeyi gönlüne göre versin inşallah.
    Not: Eteğin belini lastiğinden daraltabilirsin. Lastiği biraz kesip tekrar dikersen sanırım beline daha iyi oturur. İyi günlerde kullan inşallah.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Tala ablacım ii dileklerin için :) ama ben becerikli deilim ki :S açıp dikim artık beklemede kalsın anlayan birine yaptırayım :)

    YanıtlaSil
  4. Güle gülel kullan Birgül'cüm, hepside çok hoş. :)

    YanıtlaSil