4 Nisan 2012 Çarşamba

Puantiyeli Ahşap Kutu :)



İşte kutum :)) Bu kutunun sahibi hala bekliyo canım arkadaşım Sonayıma yaptım ama henüz veremedim buraya gelmesini bekliyorum gelirse alır inş. :))) Hadi gel sonişim :) 

ve her yanından resmini çektim sizlerle paylaşmak istedim :) nasıl olmuş kızlar :) 



Bu aralar ne yaptığımı bilmiyorum bir ahşap boyama cam boyama eva birde yeni keçeye başladımm tam oldu :) vaktin nasıl geçtiğin bilmiorum :S





Ve kutunun içine de peçete transferi yaptığım sabunu bıraktım :) bu kutuyu turkuaz hobiden aldım çok beğendm fiyatlarıda gayet uygun keçke burda olsaydı kendime de almak istiyorummm :(( inanın kendime henüz bu kutudan yapmadım :)) 


20 yorum:

  1. çok guzel olmus canım..
    sen yaparsında olmazmıkı hıcc=)
    emegıne sağlık arkadasında gule gule kullansın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol kuzum benim valla çoktandır yaptım bunu ama bi türlü nasip olmadı boyanması gereken daha 4 tane kutum var :) ama zaman yok :) şu hediye paketlerimi hazırlayımda sonra başlicam inş. :) cumartesi nasip olursa hediyelerimi yollicam :)

      Sil
  2. Ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  3. Sen nekadar beceriklisin yaa. maaşallah maaşallah. Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin içinde güzl bişi hazırladım umarım beğenirsin :) ama ahşap diil :)) ama el becerilerimle yaptım yapabildiğim kadar :) cumartesi yola çıkcak tala :)

      Sil
    2. Meraklardayım. Eminim çok çok güzeldir.

      Sil
  4. yaw bu kızçe çok marifetli yahu :) elinden bi tas su içmek gerek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Est. efendimm :)) bu blogda daha da marifetsizim onu anladım o yüzdn hırs yaptm bende yapcm dedm işte elimdn geldğince yapmaya çalışıorum :)

      Sil
  5. Çok güzel gerçekten, ellerine sağlık. Bende istiyorum el işleri yapmak ama zamanım yok maalesef. Sizlere çok imreniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın bende çok zor şartlar altında yapıorum işten 6:30 da çıkıorum eve gidene kadar 7:30 oluo yemek çay filan derken bulaşık bilmem ne saat 10 u buluyo saat ondan sonra başlıorum daracık bir alanda saat 11 yada 12 e kadar uğraşıorum inanın zor yani :) ama çok sevdiğim için yapıorum yine de :) yılmak yok devam inş. :)

      Sil
  6. Eline sağlık canım çok güzel olmuş,güle güle kullansın arkadaşın:)

    YanıtlaSil
  7. 1Gülcüm,

    Koyu renk boyayarak tek katla kurtarmaya çalışmışsın anladığım kadarıyla :)

    Bence koyu renkte olsa renk tamamen kapatana kadar 2. hatta 3. katlarıda boyaki obje üzerinde renk dalgalanmaları olmasın. Emek veriyorsun, sonuç güzel ama daha güzel olsun. :)

    Sevgiler janım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ya bu kutu acemiliğime mi denk geldi anlamadım pek başarılı olamadım ama sana gösterdiğim kutu nasıldı mesela :) onda böyle bir sorun yaşamadım bu renk boyada biraz sıkıntı var gibi :S anlamadım gitti tek kat sürmedm halbuki ama :S bilmiyom neyse diğer kutularıda yapcam da nasul yapcm bilmiyorum :S puf babama yapcm çünkü oda siyah renk istemişti ama bende kuşlu peçeteyi uygulamak istedm nasıl olcek bilemiorm

      Sil
  8. kutunun altını yanlarını içini siyah yapıp, peçete yapıştıracağın bölümü beyaza boyayarak yapabilirsin janım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyle düşündüm de kuşun içinde siyah renk yok hiç acaba kötü durur mu ?

      Sil