11 Nisan 2012 Çarşamba

Artık Benimde Keçelerim Var :)))

Daldan dala atlar oldum nedense :) Ne yapim herkes öyle güzel şeyler yapıyorki bu blogda dayanamayıp bende yapmak istiyorum :) denemekten ne çıkar dimi :) Bugün size keçelerden yaptığım işleri göstercem :) Keçeleri bana sevdiren

Tiryaki Hobi ye Teşekkürler :) 

Şimdi ilk bildiğiniz gibi kalp yapmakla başlamıştım burdada bahsetmiştim. Daha sonra biraz kalıp bularaktan yardımlar sayesinde yukarıdaki bloglardan yardım alaraktan diş ve kuş yapmaya başladım :) birde çiçek :) Şimdi bol bol fotolarını sizlere göstercem :)



İlk bu renk keçelerim vardı param oldukça alıyorum işte önce kırmızıyı almıştım sonra diğer rengi aldım dişleri çok beğendim bol bol yapmak istiyorum bakalım neler çıkacak meydana :)



ve Çiçek yaptım onu anahtarlık yapmayı düşünüyorum ama bakalım beklemede kalbimde bir tane kaldı onu süsledim çok cici oldu ve sevdiceğime vericem .) eğer gelirse :(



Bunu anahtarlık değilde çiçek olarak da kullanabilirim :S yani beklemede şuan bişi yapmicam :) bakalım ne yapcağım belli olmas benim. 



Ve mavi mavi masmavi ben bayılırım maviyeeeee oh içim açılıo mavi görünce girdim dükkana baktım pembe ve mavi bende ancak bir tane alabilrdim o yüzden seçimimi maviden yana kullandım belki çoğunuz pembe derdi ama :) 

Yalnız siyah ve beyaz keçem olmadığından gözleri kumaşla yaptım öyle evde bez parçaları vardı daha doğrusu siyahı keten pantolonun paçasından yaptım kenarları biraz sökülüyo ama şimdilik duruyo böyle ama çare bulmam lazım :( 



Ve işte bitmiş hali ben çok beğendim tabi eksiklerim var bunları yapa yapa görüyorum iplerimde yok o yüzden zıt renk pembe olsun dedim işte :) kuşumda sağ olsun öznur ablam kalıbı gönderdi de yaptım çok şükür ben bu kuşu çok sevdim yaa :) 




Ve diğer dişim sarı :) hani yukarıda zaten kesmiştim hazırdı ya parçalarım kırmızıda vardı da daha dikmedim onu :) Mesela yaparken şunu öğrendim ilk alt kısımdan dikilmesi gerekiyorki elyaf tam dolsun maviyi öyle yapmadım :(  Sarıda biraz daha elim alışmıştı :) 



Gülen kardeşim üzgün olan yine ben :( niye böyleyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa 




En çok bu kareyi seviyorum işte kalbime böyle bi fiyonk yaptım buluşmamızda Öznur abla öğretti yapmayı bir trlü beceremiyordum ama elim alıştı Öznur abla sesime gel bak nasıl olmuş :) Bu kalp dediğim gibi sevdiceğimi bekliyor :) 



Sevgi ile kalın :)

17 yorum:

  1. 1gül harikasın dişlere bayıldım...özellikle çocuğu olanlar ve diş buğdayı yapacaklar misafirlerine bu güzel keçe dişlerinden yapabilirler.çok sevimliler.ben hemen aklımın bi köşesine yazmış bulunuyorum...birgün lazım olur.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bencede çok ii olur baktım zaten diş çıkaran bebekler için alıyorlar inş. birgün benmde çocuğm olursa bende yaparım bunlardn .)

      Sil
  2. ooo yenı yenı seylermı ogrenmıs benım kuzummm maşallah maşallahh cok guzel olmuslar balısı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağollll canımsınnn :) valla zamanla bu blog bana öyle şeyler öğretiyoki iyiki gelmişim valla :) seninde bi bebişin ilerde olursa inş. bu dişlerden gönderirim :)

      Sil
  3. Birgül'cüm, ilgi alanların genişlemeye başladı. :) Çok zevkli uğraşlar değil mi?

    Çok şirin görünüyor hepside, ellerine, emeğine sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen çok genişledi ve gün geçtikçe abim etrafıma bakıp sinir sinir dolanıyo :))) yakında çatlatacam :) döküntüm çoğalıyo :) ama yavaş yavaş toparlicam artık .( çünkü eşyaları toparlamam lazım bir süre de olamicam buralarda ayyy nasıl ayrı kalcam şimdi yaa tam alışmışken :(

      Sil
  4. çokkk güzell olmuşlar canım benim:)
    bayıldım her birine..
    keçeler üzerinde nasıl durur bilmiyorum ama,hazır gözler var,bilmiyorum keçeye uyar mı?
    harika gidiyorsunn:))
    dewammm...
    izlemedeyim hünerlerinii tatlımm.
    öpüyorumm,sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ablammm :)) ya hazır gözler evet burda renkli var ben şsade siyah beyaz istiyorum burda pek bulamıyorum :S Olsa ondan daha ii olur zaten :)

      Sil
  5. çok güzel olmuşlar Birgül dişlerde çok sevimli olmuşlar ellerine sağlık:)) aynen bu işler için artık bize ayrı bir oda gerekiyor bizimde ev karmakarışık hafta sonu kendime bir komidin aldım biraz düzenledim ama dediğin gibi bende daldan dala konduğum için yine de karışıyo ortalık:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Öznur abla ya aynen :) sen yine bi komidin almışsın bende o da yok ortalıkta herşey :) bakalım ne olcekkk :))

      Sil
  6. merhaba canım ,kendini geliştiriyorsun aferin sana.güzel olmuşlar bence.devam et......> bende elimdekileri kolaylarsam keçelerden birşeyler yapmak istiyorum.gözler için Yaseminkale arkadaşıma başvur bence, ben aldım oynar gözlerden.anahtarlık vb.şeyler için kullanmayı düşünüyorum.kolay gelsin.sevgilerimle... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ya uzaktan alınca da kargo ücreti oluyo :S ondan pek istemiyorum bakalım atıklarla şimdilik idare etcm :(

      Sil
  7. hepside birbirinden güzel olmuşlar ellerine sağlık benm böle yeteneklerim yok:((imreniyorum bence çok başarılı olmuşlar çok da şiirinler bayıldım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence vardır bende eskiden yok derdim ama istekli olunca yetenek gelio valla canım :)

      Sil
  8. E bunlarda çok güzel olmuş. Hele o kırmızı çiçek bayıldım. Özendiriyorsun beni. Eve birde keçe sokarsam Musa (eşim) beni kapının önüne koyar herhalde. Ne yapsam acaba. :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tala ablacım bence sende en kısa zamnda el atmalısın :) tam senlik çünkü dikişe elin yatkın zaten güzl şeyler yaparsn eminim :) bunlardan önce öğrenseydm bundan da yollardım hediyelerle birlikte :( ciddimi ozaman yarın elmde olur bence heyecanlandım şimdi :))

      Sil
  9. ooooooooy hepside coook guzeeeel :) ellerine saglik canim benim, azda olsa katkim olduysa ne mutlu bana :) guzellige devam ;)

    YanıtlaSil