15 Mayıs 2013 Çarşamba

Hoşçakalın...



Beni seveniniz de sevmeyeniniz de vardır mutlaka. Bugüne kadar bu blogda gerçekten güzel şeyler yaptım zaten bir önceki postumda özet geçtim az çok. Herşeyi bu blog sayesinde öğrendim. Özellikler ahşap konusunda yardımlarını eksik etmeyen Hobi Vaktine çok teşekkürler. Yeni bir hayata başlamama az kaldı. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Belki daha sonra gelirim belki gelemeyebilirim. Belki yepyeni bir sayfa ile karşınızda olurum bunu bilemicem. Ama şimdilik hoşçakalın bu son postum. Ama sizin çalışmalarınızı takipteyim : ) Meraklanmayın olurmu. Herkesin yuvasından huzur mutluluk bereket eksik olmasın. 

7 yorum:

  1. umarım gelirsin...
    yeni hayatın sana hep güzellikler getirsin.
    sağlıklı ol, mutlu ol, huzurlu ol inşallah.
    ama buralarda ol lütfen:))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Daha yeni tanışmıştık:)
    Düğün yapacaksınız sanırım. Allah kolaylık versin... Bir süre önce benim de başımdan geçti, yorgunluğunu ve düşünce fırtınasını hala hissediyorum anımsadıkça.
    Ama blog bir ferahlama noktası olabilirdi bu dönmede.
    Yeni bir hayat başlarken, buraları unutmayın.
    Sağlıcakla kalınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim evet aynen yeni tanıştık :) aslında bi o telaş birde taşınma telaşı o yüzden eşyalar iç içte :( ikisi bir oldu öyle denk geldi valla ama söz buradan kopmicam belki başka bi blog açarım yeni işlerimi ordan eklerim böylece ordanda takip edersnz ben sizi bulurum artık :)

      Sil
  3. neden yeni bir blog ki! bu arada tebrik ederim.yeni hayatında ve evliliğinde ömür boyu mutluluklar diliyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı sebeplerdn dolayı öyle gerekti :( ama burda olcm inş. yeniden

      Sil
  4. blogunuz çok güzel. paylaşımlara devam edin. ben takip ediyordum.

    YanıtlaSil