7 Ocak 2013 Pazartesi

Bitenler, Bittiler :) :)






1- Oriflame Pure Nature : Bunu oriflameden alıyorum danışman olduğum için uygunda fiyatı ve yağlı bir cilde sahip olduğum için haftada bir bunu yapıyorum cildim fena halde rahatlıyo :) bitti yenisini kullanıyorum ama malesef oda az kaldı .( yine almam gerek :)

2- Bebak Ace badem sütü : Makyajımı bununla temizliyorum özellikle göz makyajımı ve çok iyi geliyor. Memnunum ve bittikçe alıyorum :)

3- Tatlı badem yağı : Bunu genelde şampuanımın içine biraz damlatıyorum çok iyi geliyo birazda çam terebentin saçları besliyo :)

4- Hametan Krem : Bepanten alıcamtım bir sefer ama hametanda aynı dedi eczacı bende bunu aldım ve yüzüme sürdüğümde çok iyi geliyo cildime şuan ikincisini kullanıyrum :)




5- Avon Sesnses Duş jeli : Oriflame satıyorum ama avon duj jeli kullanıyorum :) ama napim indirimdeydi aldım vede gayet güzel bunlar :) oriflame bu konuda biraz pahalı. Şuan ikincisini sipariş verdim.

6- Oriflaame Dizcover duş jeli : Bunu oriflameden aldım ama fırsat ürünlerden :D 3,90 dı. buda güzeldi kokusu filan.

7- Garnier 3 ü 1 arada : Bunu bimden alıoyrum fiyatıda uygun haftada bir iki kez uyguluyorum güzel memnunum bayada bereketli :) ikincisini kullanıyorum :)


8- Dudak Balmı : Niveanındı memnunum ama çok kırmızı yapıo :) şimdi oriflameden renksiz sipariş verdim gelirse yayınlarım. ama buda dudağı yumuşacık yapıo :)

9- Volume Expres maskara : Bunu aldığımda yanında göz kalemide hediyeydi. 11,90 a almıştım ama çok güzeldi beğenerek kullandım ve bitti :( ama şimdi başka kullanıyorum sarı renkte daha kirpiklerimi belirgin yapıo çok memnunum :)

10- Rosenses dudak balmı : Bunu netten sipariş verdim büyük bişi sanıyordum bir geldi aman allahım minnak bi ktu :) ama marifeti büyük dudağınız yumuşacık oluyor ama daha almam :) yeterince var dudak balmım :)



7 yorum:

  1. Bitenler... Bittiler... =)
    Been bu postu bi yapamıyorum yaaa çünkü her şey öyle bitmiyooo :( Neyse sen yap benim yerime de =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seve seve yaparım :) istersen ver ben bitirim hahaha :)

      Sil
  2. acı badem sütünün makyaj temizliğinde kullanıldığını bilmiyordum, ben cildine falan sürüyorsun die tahmin ettim de okuyunca şaşırdım :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstünde makyaj temizleme sütü yazıo :) bunu kremi var onu yüzüm için kullanıorum biraz yağlı olduğu için bu ara pek kullanmıyorum

      Sil
  3. bitenlerin yerine yenisini almak çok güzel :)))

    YanıtlaSil
  4. biten bitmiş, darısı yenilere... yarasın canım. bende mimin var bu arada.

    YanıtlaSil
  5. bazılarını bende kullanıyorum çok güzel

    YanıtlaSil