24 Aralık 2012 Pazartesi

Mutfak Tablosu Yaptım :)



Nezamandır hep istiyordum tablo yapmayı dün nasip oldu sonunda bismillah diip başladım. Zamanında bu tahtalardan bir tanıdık 20 taneye yakın bana verdi bende dedim zaman zaman yaparım tablo ama hiç yapmadım ilk bu oldu işte umarım beğenirsiniz. 



Biraz dekupaj tutkalını yediremedim sanırım bazı yerleri kabardı :( ama bidahakine daha dikkat edicem çok hızlı olmak gerek yaparken bunu 



Ama bu dekupajı çok seviyorum şunların tatlılığına bakın mutfak için bence çok ii bi tablo oldu :) 



Kavanozlar için kumaş almıştım eskiden pitikareli onlardanda fiyonk yapıp silikonla yapıştırdım :) biraz kenarları sökülüyo :( ama hoş duruyo o ipde kendir ipi biraz sert bi ip baktım tek kat güzel durmuyo saç örgüsü gibi ördüm öyle onuda silikonla yapıştırdım. 



Ve işte sonuç beğendinizmi başka önerisi olan varsa bana yazsın lütfen :) şurası şöyle olsa daha ii filan die :) 

Mutlu haftalar dilerim herkese .) 

19 yorum:

  1. ellerine sağlık cnm çok tatlu görünüyorlar

    YanıtlaSil
  2. Evet çok güzel oldu..
    Ellerine sağlık ablacım =) ♥

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş..Tam mutfağa göre..Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Canım ellerine sağlık,çok güzel olmuşlar.
    Benden sana naçizane öneriler;tutkalı sürdükten sonra kağıdın üstünden mutlaka hızlı ve kuvvetli bir şekilde kuru bezle geç. O zaman kabarma olmuyor. Kurdele atmasın istersen ona da tutkal sür ,fazlasını bıçakla al ve düz bir yerde kurut. Bir çeşit kolalama yapmış olursun.
    Haydi bakalım diğer tablolarını da bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa bunu denicem mutlaka ben poşetle geçtim üstünden de pek olmadı yırtılmasından korktum biraz :( neyse daha yaparım tablo inş. :) değişik dekupajlarda inş. :) teşekkürler öneri için :)

      Sil
  5. merhabalar.. ben de sade kahve'de tanıtımı yapılan bir başka blog:)(http://adamutfak.blogspot.com/) tabi ben daha yeniyim:)
    el emeğine, girişimciliğe son derece saygı duyan bir üretici olarak bloğunuzu orada görür görmez çok beğendim.. bir aralar ciddi bir ahçı koleksiyonum vardı, bu sevimli ahşılara da bayıldım o yüzden:) profesyonel gözle eleştirmem mümkün değil ama bence gerçekten çok şirinler, linize sağlık.. başarılarınızın devamını dilerim görüşmek üzere;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğeniniz mutlu etti evet bendede çok aşçı var :)

      Sil
  6. çok güzel olmuş kabarıklığı burdan gözükmüyor şahane olmuş,kağıtl dekupajı hiç denemedim birde tahtaları boyadınız mı? Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) yok tahtaları boyamadım ama ön yüzü böyle beyazdı mdf olurya öyle işte kaygan yüzey yani çok ii oldu boyamaya gerek kalmadı .)

      Sil
  7. Harika olmus birgulum bence fiyonklarin sokuk durmasida hos olmus eskitme tarzinda ;) ben begendim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciddimisin kelebeğim saolasın tatlım evet aslında eskitme tarzı gibi oldu o ipde aynı eskitme gibi öyle yapim dedim :)

      Sil
  8. Ellerine sağlık ilk deneme için süper bence:)

    YanıtlaSil
  9. Nihayet sonunda tabloyu yapmışsın. :)

    Çok güzel olmuş, zaten bu resme bayılıyorum. :)

    Ellerine sağlık Birgül'cüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ablacım evet evet yaptım şükür :) bir türlü el atamadım niyeyse ama bundan sonra devamı gelck tabi farklı bir önerisi olann sunsun bana lütfennn :(

      Sil
  10. çok şık olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil