12 Haziran 2012 Salı

Bu aralar beni en mutlu eden şey “NEY”




Bu aralar beni en mutlu eden şey “NEY”



 Kendimi mutlu etmeye karar verdim. Uzun zamandır istediğim bir şeyi gerçekleştirme çabasındaydım ve isteyince gerçekten oluyor. Kendime bire ney almaya karar verdim. Nette gezinirken şu siteyi buldum www.neyzenim.com sağolsun Neyzen Zeki Sözen bey çok yardımcı oldu bugün görüştüm ve neyim 15 inde elimde olacak çok mutluyum parasını da sattığım ahşap kutularımla ödicem J bu beni dahada sevindiriyor. Bu sitede ders anlatımlarıda var kursa gitmeden öğrenmeye çalışacağım bakalım başarılı olursam kursa gitmem şuan için. İnanın bu ses bana huzur veriyor. Ve sizler neyzen burcu karadağın bu güzel sesi ile baş başa bırakıyorum… 



5 yorum:

  1. ne duygulu ne huzur verici bi sestir onunki benide etkiler canım ..

    YanıtlaSil
  2. ne guzel kendinize yeni hobiler ugraslar buluyorsunuz.ben muzikten hic anlamam ama kendinizi gelistirmeye calistiginiz icin sizi ayrica tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bir başlangıç yapmak istedim devamı inşallah gelir.

      Sil
  3. İnsanın sevdiği bir şeyi gerçekleştirmesi çok güzel eğer isterseniz gerçekten oluyor. Bende çok istedğim gitarı sonunda çalmayı öğrendim. Hem kurs hem de netteki açıklayıcı siteler çok işe yarıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen hemde nasıl ve başarmk daha mutlu ediyo insanı helede zor şartlar altında yapılıyorsa bu daha bi güzel oluyo :)

      Sil