1 Mart 2012 Perşembe

Dekupaj ile Kavanozun Yeni Hali :)





Arkadaşlar bu grip halimle bile boş duramıyorum iki gündür biraz daha ii oldumya hemen başladım bu kavanozu boyamaya :) hep aklımdaydı boyamak ilk kez puantiyeli yaptım pek ii yapamasamda denemiş oldum benm hoşuma gitti yinede kötü bile olsa :) Ama kırmızı kapağı var plastik ona ne yapacağım bilmiyorum Mervenin Kırmızı arkadaşımda kavanoz kapakları için süs gördüm belki öle bişi becerebilsem ondan yaparım :( bu kavanozuda çeyizime yaptım :) içine nohut fasulye vb şeyler koyarım artık :) olurmu sizce arkadaşlar ? evet tek tek resimlerini gösterim size şimdi :) 


Bunu 2 , 3 , yada 4 kat boyadım :D bilmiom kaç kat oldu valla :) 


Daha sonra bana gelen hediye dekupajdan bu aşçıyı çok seviyodum tombik aşçım onu yapıştırdım :) 



Daha sonra silgi ile puantiyeler yaptım hobi vakti senin yorumunu özellikle bekliyorum oldumu acaba ? merakla bekliyorum renk uyumu olmasada elimde olan imkanlarla yapmak istedim :) Bu kavanozun arka kısmı :) 




Evet işte buda bitmiş hali ve kavanozumun ön kısmı fakat bişey söylim şimdiden henüz verniklenmedi :D onu iyice kurusun öyle yapim dedim :) evet Nasıl olmuş Kızlar annem bunu görünce bitanede küçük kavanoz vardı odaha bi tombik onu verdi belki lazım olur dedi :D hahaha belki onu da böyle yaparım onuda ters renge kreme boyicam puantiyeleri çikolata yapıcam :D kardeşim bunu grünce yiyesi geldi çikolatayı çok sevdiği için :) 

21 yorum:

  1. ellerine sağlık çok hoş görünüyor:))

    YanıtlaSil
  2. Yine çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.Güle güle kullan Hayırlı Cumalar :)

    YanıtlaSil
  3. harikasın ne diyim süpersin hatta çok beğendim,neyle boyadın bunu ahşap akrilik boyasıylamı? birde dekopaj kağıdnla daha güzel durmuş nerden temin edilebilinir bu kağıtlar..Benim kavanoz kapağına gelecek olursam tatlım,evet lastik ipden yaptım,makara lastiği diyorlar,tuhafiyelerden bulabilirsin :)

    YanıtlaSil
  4. Tatlım mail adresini yaz sana gönderim dekupaj resimlerinden bu aşçılardan yani :) onlardan da renkli çıktı alırsın olurmu

    Kullandığım malzemeler

    1- Çikolata kahvesi akrilik boya
    2- Krem rengi boya (puantiye için
    3- Dekupaj tutkalı
    4- Fırça :)

    işte bunun kapağına bişey yapmak istiyorum :S

    YanıtlaSil
  5. ada ve deniz : çok teşekkürler :)

    Su perisi : çok saol kuzum :) beğendin dimi :)

    YanıtlaSil
  6. Sen bu işi kaptın canımmm;)
    Birde ben devam edebilsem:(
    Eskiden okadar çok yapıyordumki satın almak için herkes sipariş veriyordu ama işte herşeyde olduğu gibi bundanda sıkıldım..

    Ama ilk fırsatta biriki birşeyler yapıcam inşallah;)

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş görünüyor Birgül'cüm.

    Ellerine sağlık.

    Yalnız çok iyi vernikle. Bir kaç kat vernikleki, boya çıkmasın.

    YanıtlaSil
  8. Cadıkızındırdırı : Hadiya nolur yap bak çok zevkli :) gaza getirimbiraz ben hala sıkılmadım daha çok yapabilirim :D kabartmalara filan da başlicam inş ilerde: )

    Hobi Vakti : Çok derken kaç kat sürmem gerek :( neyse iki üç kat süreyim hele :D olmuşmu renk uyumu çok kötü durmuo dimi :S

    YanıtlaSil
  9. ay bu süper olmuş ellerine sağlık şahene çok beğendim.

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık bu iş bu kadar hızlı mı öğreniliyor sen fazla mı maharetlisin..... Maşallah diyorum nazar değmesin sana...

    YanıtlaSil
  11. Gülgün : Canım bilmiorum ki ben iki üç kez nette araştırdım öğrendm valla :D tabi biraz acemice belki ama olsun:) bence sende yuaparsn çok heveslendm ondn çabuk öğrendm galiba :))

    YanıtlaSil
  12. canım ya harika olmuş...
    sen tam bir usta olmuşsun...
    ellerine sağlık...
    sen ahşap boyama kursuna mı gitmiştin?
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Gurme Şirine : Yok canım ya ne kursu çalışıom gitcek vakit olsa inan isterdm gitmeyi :) gitmeden iş yernde boş kaldığım zamanlarda netten bakıom öyle malzemelere filan hobi vaktinin yaptığı güzl şeyleri gönünce yapasım geldi yaptım valla :) onunda yardımları çok oldu sağ olsun :)

    YanıtlaSil
  14. Çok beğendim, hele puantiyeli olmasına bayıldım. Ellerine sağlık :)

    Kavanoz kapağı için, acaba hani kumaşla falan kaplıyolarya? öyle bir denesen hoş olabilir belki :)

    YanıtlaSil
  15. Aslı : Evet canım aynen bende öyle düşündüm malzeme alırsam ondan yapayım hem çok tatlı hem ii fikir bence :) umarım istedigm renkte bulurum bakalım :S

    YanıtlaSil
  16. canim benim,
    gunlerim okadar dolu geciyorki,,,
    bu ara misafirlerimde oluyor.....
    tombis kavanozun cok guzel
    bak bende birsey ogrendim senden
    silgiyle:)))))))
    ellerine saglik
    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  17. Cihan : Anladım :) neyse arada bir uğramanız yeterli :) bende bir abladan öğrendm silgiyle yapılmasını daha basit oluo .) bitanede geniş küçük kavanozum var onuda zıt rengine yapcam boyadım bile ama dekupajı duruyo bugun halledersm inş. pazartesi eklicem :) çok sevdim bu cicileri :)

    YanıtlaSil
  18. ay maşALLAH sana ya ne güzel şeyler geliyor senin elinden..Çok güzel olmuş bu çalışmada..tombik ahçıya ve yeni yerine bayıldım ben..ellerine sağlık canım benim..

    YanıtlaSil
  19. çok güzel olmuş ellerinize sağlık.benim de var böyle amatörce denemelerim:)özelliklede puantiye hastalığım had safhada ama bende fırçanın arkası ile yapıyordum.silgi muhteşem bir fikir.ilk boyamamda denemek isterim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  20. çok güzel olmuş ellerine sağlık çok becerikli hatunsun:)

    YanıtlaSil
  21. ellerinize sağlık harika bir kavanoz olmuş..

    YanıtlaSil