9 Şubat 2012 Perşembe

Memnun Kaldıklarım :))



Evet Memnun kaldığım ürünleri sizlere takdim etmek isterim arkadaşlar :) 


Bu sabunu yaklaşık bir ay oldu kullanalı ve çok memnun kaldım çok sevdim ben bunu hatta yetmedi iki tane daha aldım biri kardeşime biri bana :) Şiiddettle tavsiye ederim : ) 


Bu da rosense dudak kremi çok seviyorum abim hepsiburada dan almıştı eve gittm bi baktım küçück kutu ben büyük biliyordum :)) hayal kırıklığına uğradım doğrusu :))) 




Oyyy bu da canım rujum çok severim kendisini çünküüüü kardeşim ilk kez bana bir ruj aldı :) hoşuma gitti valla oriflame den almış. belli olmadığı için rahatlıkla kullanıyorum :) 





Amannnnnn bu da ne dehşetttt :(( ilk kez ağız gargarası kullandım ve inanılmaz güzel ayrıca çok çok bekletemiyorum ağzımın içi çok fena oluyo :)) herkesin ki mi öyle acaba yaaaaaa :(( Altındaki de ev bahçe dergisinin hediyesi not defteri çok şeker :) 


11 yorum:

  1. Memnun kaldığın ürünler arasından zğız gargarası çıkacağını beklemiyordum belli ki sen de benim gibi sık boğaz enfeksiyonu geçiriyordun, diğerleri de hoş şeyler ama gargarayı tuttum....

    YanıtlaSil
  2. GÜLGÜN : Canım evet sürekli boğazım ağrıo benm aslında ama ameliyat oldm burundan çok şükür azaldı grip olmam filan :) gargara çok hoş :)) memnun kaldm valla ama yakıoo :))

    YanıtlaSil
  3. sebamet sabun:)
    vazgeçemediklerimin arasında benimde..
    sevgiler canısı..

    YanıtlaSil
  4. En üstteki sabun cildini kurutmuyomu onu merak ettim ama diğer ürünler benimde sevdiğim markaların ürünü

    YanıtlaSil
  5. Bir tutam Kekik : Evet aynen bende artk vaz geçemem :))

    Bakımlı anneler : Yok kurutmuyo t bölgem çok yağlı ii oluyo bana birde nemlendirici kullanıorum çok ii oluyo :) bu ara sivilcelerm azdı neden ama bilmiyorum :( umarm ondan deildir ama yıkayınca çok güzl yapıo

    YanıtlaSil
  6. Ağız gargarası kesinlikle çok güzel.

    YanıtlaSil
  7. ya tam hatırlamıyorum ama galiba sebamedin yüz yıkama jeli vardı dimi...sabundan tiksiniyorum belli bir süre sonra ben...birde sebamedin intimate(kişisel hijyen) ürününü tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  8. Mervişkom ya benm de çene bölgemde dolu sivilce oluştu offf çok kötüyüm bu ara bunlardn dolayı acaba sabun yaparmı ya :( kullanmadım bir iki gündr işte imex kremi kullanıom ki sivilceler geçsin :( Allahtan kapalıyım eşarbım kapatıyo biras :(

    YanıtlaSil
  9. imex sabunu ben de öneririm ama listerine yerine colgate in gargarası varmışş onu önerdiler..Listerine biraz ağırmış sanırımm..sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. İstanbullove: Evet canım ağır cidden fazla bekletemiyorum ağzımın içi fena sızlıyo :( ama güzl ferahlatıyo birde onu mu denesem acaba sen hiç denedn mi?

    YanıtlaSil
  11. ben denemedim ama alternativewardrobe.blogspot.com sahibi Serra hanımın öyle yazısını okumuştum bir bak istersen canım..

    YanıtlaSil