6 Şubat 2012 Pazartesi

Ahşap Boyadım bir ilk :)))


Merhaba arkadaşlar :)) ben bir ilk başardım biliyormusunuz :)) ne mi şu yukarıda gördüklerinizi kendi ellerimle yaptım yaaa :) inanamıyorum buna :) ilk sabun yapmaya başladım. Hım diyeceksiniz bunlar nerden çıktı nette öyle gezinirken hobi vakti ile karşılaştım kaç gün boyunca blogunu ziyeret ettim inanamadım bi insan cidden böyle harika şeyler yaparmı dedim ve inceledim ettim bende yapmaya karar verdim ve elimden bu kadarı geldi şuan sağ olsun o da bu konuda yardımcı oldu neler almam gerektiğini söyledi. Bende işe koyuldum. 



İleriki zamanlarda da ponponlardan şu şekil çiçek yapıcam :) bunlar kapı süsünden kalanlar şişe batırdım şimdilik :D süs olsun die bi vazo almam lazım öncelikle belkide öğrenirsem vazoyuda yaparım inş. :)



Evet bunlar sabunlarım :) açık halleri diğer resimlerde var bunları neden mi böyle yaptım kuzenime hediye etcem daha önceki kıyafet postum vardı ya ona bi hediye kutusu hazırlıyorum o kuzenime işte bunlarda birer parçaları :) 


Ve işte şu görmüş olduğunuzu beğenerek aldım ne mi yapıcam kalemlik :D belki de farklı şeyler bakalım :) çerçeve ile aynı yaptım çünkü evlenince zaten aynı yere gitcek bu ikisi :) takım olsun die :) 



Şu yukarıda görmüş olduğunuzu hiç beğenmedim ilk sprey boya aldım bi sıktım ki aman allahım ne görim  beyaz die aldığım altın sarısı çıktı :) anlicağınız mahfettim bunu :( yetmedi peçete transferi yaptım üstüne iyice berbat ettm ilk çalışmam buydu yani son halini utandım bırakayım :) berbat ötesi ancak beyaz boya ile boyayıp bunu da değişik birşey yapıp kuzenime hediye etmek tamir bekliyor yani bu şuan :) 


Buda yapım aşaması işte tek tek boyadım kurttum peçete transferi yaptım ama birşey söylim henüz bitmedi tam çünkü daha verniklemedim :) bugün verniklicem inş. biticek ben sabırsız biri olarak paylaşmak istedim sizlerle. İnanın ben çok sevdim bu işi :) param olsa daha çok malzeme alıp çeyizime yapmak istiyorum da :S şuan bunlarla yetineyim :)) 



Bunlarda kardeşimin bunun çoğunu kendi yaptı sabunları ben yaptım boyamasını filan benden bakarak öğrendi yaptı :) peçete hiç güzl bulamadım bi bunları bulmuştum işte :S 


25 yorum:

  1. İlk çalışma için bence gayet başarılı. :)

    Kalemlik çok sade kalmış, madem daha verniklemedin, eğer elinde kalemliğe yapıştırdığın peçetenin tonlarında boya varsa, ince bir fırçanın arkasını boyaya batırıp kalemliğin üstüne seyrek aralıklarla rastgele dokundurarak puantiyeler yapabilirsin. :) AYrı bir hava verir.

    Nişanlına kendi ellerinle yaptığın bir şeyi hediye etmek eminim çok hoşuna gidecektir.

    Beyaz boya yerine yaldız boya almış ve boyamışsınya işte bittiğim an oldu. :):)))

    Sprey boyaların üzerinde renkler var, bundan sonra dikkat edersin.

    Koyu renk zeminlerde peçete kendini göstermiyor, o yüzden beyaz yada açık renklerin üzerine yapılması gerekiyor. :)

    Takıldığın ve sormak istedğin şeyleri her daim 7 / 24 saat sorabilirsin. :)(:

    Ellerine emeğine, yüreğine sağlık.

    Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Hobi Vakti : İlk yorumun senden gelceğini biliyordum hocm :)) aynen bende şok oldum kardeşim kapağına bi baktı ki yazıyo :) ben şöyle düşünüom hocam şuan alamamda boya filan alırsam bordo renk alıp kalemliğin altına bir çizgi hani ayağı varya orayı o renk boyim sonra puantiye yapim daha ii olmas mı :)) puantiyeler farklı bir hava katıo zaten :) umarm daha ii şeyler yapabilirim :)) çok teşekkrler

    YanıtlaSil
  3. Olur tabi neden olmasın. :)

    Yavaş yavaş acelesi yok. :)

    Her yaptığın şey bir öncekinden daha iyi olacak emin ol.

    Yeterki sen yapmak iste, yeterki yaratıcılığını konuştur. :)

    YanıtlaSil
  4. canımmm ba-yılll-dımmm bunlara ben..
    nekadar güzel olmuşlar öyleee baya marifetliymişin sende haberimiz yokmuş..:)
    hobi vaktine bende bir uğrayayım en iyisi..çok şirin seyler cıkmıs ortaya..
    güle güle kullansınlar kardeşin ve nişanlın.öperim.

    YanıtlaSil
  5. Hobi Vakti : bişi sorcam hocam peki şu altın sarısını ne yapcam ya atcam mı beyaza boyarsm tutarmı ? önce zımpara yapıp öle mi boyayayım :S

    YanıtlaSil
  6. cici bici şeyler : Kuzum iyice öğrenm malzemelerm olsun sanada bir hediye yapcm inş .) beğenmene çok sevdnm valla bende bilmiodum marifetli oldugumu ama olmuş işte :D

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş ilk yapımına göre gayet başarılı

    YanıtlaSil
  8. Bakımlı anneler : Çok teşekkr ederm umarm daha ii şeyler yapabilrm .)

    YanıtlaSil
  9. Altın sarısını istemiyorsan, üzerine beyaz sprey boya sık, rengini değiştir. :)

    Ama bu şekildede kullanabilirsin. Kırtasiyelerde ve ahşap boyama malzemeleri satan yerlerde simler satılıyor. Rengi hiç değiştirmeden kenarlarına sprey vernik sıkıp vernik kurumadan o simlerden dökersen bence hoş olur, sprey verniğin yoksa su bazlı verniklede olur.

    YanıtlaSil
  10. cok guzel olmus canim yaa ellerine saglik :)) gercektende nisanlina kendi elinle yaptigin birseyi hediye etmek gibisi yoktur :) dusunsene ilerde baktiginizda ne guzel bir hatira olur, aska geldim bende mi yapmasam ne yapsam:p ama siirleride unutma ben zaten bircogunu indirdim ;) sen devam et ki cd'im tamamlansin ;)

    YanıtlaSil
  11. Maşallahın var ilk çalışma olmasına rağmen çok başarılı buldum ayy ben de merak ettim bu işi sen öğren bende senden öğrenirim olmaz mı?

    YanıtlaSil
  12. Hobi Vakti : Çok saol hocam neyse diğer bi bakim malzemem hiç kalmadı bi beyaz boyam var onunla yapim olmassa :( sprey hemen bitti hiç yetmiyo :S

    kelebek Misali : Çok teşekkrler evet ileride bakınca cidden güzl bi anı olur :) Şiirlere devam zaten inş. Kahraman Tazeoğlununkini seslendirdim Link atarm bir ara :)

    YanıtlaSil
  13. gülgün : Canım çok saol ciddn beğendin mi :) tabik ben tam kavrayayım hobi vakti de zaten sayfasında çok güzl anlatmış ben ondan öğrendm ziyaret etmn yeterli :)

    YanıtlaSil
  14. Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.Kız ne cevherler varmış sende öyle :)

    YanıtlaSil
  15. Su Perisi : Valla canm bende yeni yeni öğreniyorum bu cevherleri :D bence herkes yapar ya yeterki isteyelim :)

    YanıtlaSil
  16. Bayıldım harika olmuş ellerine sağlık canım ilk başlarda biraz ziyan ediyoruz ama olsun birdahakine deneyim oluyor bence bundan sonra kim tutar seni çok güzel işler çıkacak belli takipcinim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Has kumaş : Çok teşekkr ederm evet bakalım elimdekileri değerlendrim bari :) zamanla inş. güzl şeyler yaparım :) o bebekli poşetlike de bayıldım :)

    YanıtlaSil
  18. Ellerine sağlık, ilk çalışma için gayet başarılı, eee önderin Hobicim olursa iyi sonuç elde etmek kaçınılmaz:) Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  19. BENDE BOYADIĞIM İLK AHŞAP TEPSİDE ÇOK MUTLU OLMUŞTUM,GERÇİ ÇOK FAZLA OBJE YAPAMADAN BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM,EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR..

    YanıtlaSil
  20. Ellerine sağlık pek bi güzel olmuşlar bendede ahşaplar var boyanmayı bekleyen fikir verdin bana umarım bende becerebilirim :)

    YanıtlaSil
  21. çok güzel olmuşlar çok beğendim ellerine sağlık...
    resonecim bir sorum olacak eklediğiniz resimlerin üzerine nasıl yazı ekliyorsunuz yardımcı olabilir misiniz acaba?

    YanıtlaSil
  22. Bahar006 : evet hocam o benm hocam :) umarm daha çok şey öğrenirim ondan :)) bloğunu takp etmeye devam ozaman :)

    Anne eli gibi :) Çok teşekkrler ben sizin yaptıgnzı göremedm ama :( merak ettm şimdi bende tepsi yapmak istiyorum :((

    Tasarımın Renkleri : Teşekkür ederim en kısa zamnda sende de bekliyorum :)

    Gurme Şirine . Çok saol canım şirinem :) nasıl mı bak photoscape programı var onu indir o çok basit bi program resmi atıon nesneden T işareti ile resm ekliyon sen kur sorn olursa yanıtlarm :)

    YanıtlaSil
  23. CANIM BENIM COK TESEKKUR EDERIM SENIN DUSUNMUS OLMAN BILE YETER BANA..ÖPERİM ÇOKKK

    YanıtlaSil
  24. Emeğine sağlık canım,çok ama çok hoş olmuş :)
    Ben de heveslendim bak şimdi,ne var ne yok dökmeliyim ortaya :)
    Cicilerini güle güle kullan inşAllah..
    Muhabbetle..

    YanıtlaSil
  25. Zel : Çok tşk ederm canm evet çok hevesli bi iş bıkmadan yapabilirm bunu :) tavsiye ederim sanada :)

    YanıtlaSil