25 Ocak 2012 Çarşamba

Hayatı Kucaklayan Yazılar





Abim Erol Afşin “Hayatı Kucaklayan Yazılar” adlı kitabına destek istiyorum. Şuan ikinci baskısı da çıkmış bulunmakta. İçeriğini merak edip sipariş vermek isteyenler lütfen bana ulaşsınlar. İlginiz İçin Teşekkürler.

Kitabın içeriği için ayrıca şu adresten de ulaşabilirsiniz :) http://www.erolafsin.net/kitapcik/

Gelin hep beraber hayatı kucaklayalım ne dersiniz :) 

4 yorum:

  1. Bir kitap sever olarak Kitabın içeriğini inceleyeceğim.Netten sipariş yerine bulabileceğimiz kitapevleri varmıdır.ben İstanbul tuzladayım destek vermek isterim doğrusu.

    YanıtlaSil
  2. Çok sevindim ve mutlu oldm dünden beri bir tane bile yorum göremeyince üzüldüm doğrusu sizi faceden eklim yada roseone275@hotmail.com adresimden bana ulaşın size posta ücreti dahil 10 tl ye gönderim dilerseniz.ayrıca teşekkürler dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. Canım ben de kitap okumaya bayılıyorum vakit buldukça, abin emek vermiş yazmış muhakkak alınacak bişeyler vardır, ilgimi çekti kitap incelemek ve sipariş vermek isterim bu arada senle adaşız sevindirik oldım seni bulunca....

    YanıtlaSil
  4. Gülgün : ayy çok sevindm canm bana hotmail adresmdende ulaşabilrsn :) roseone275hotmail.com :) ok 10 tl karşılığı posta abime ait o şekl gönderiyo istersn bana söylersn olurmu canım çok mutlu ettn beni :)

    YanıtlaSil