25 Eylül 2012 Salı

Ayraçlarım



Bu ayraçların sahibi çok çok sevdiğim bir arkadaşım uzakta ama onunla okadar çok ortak yönümüz varki anlatamam :) benim ruh ikizim gibi :) İyiki var diyorum :) Rabbim herkese böyle bir dost nasip etsin. (Amin)

İşte şimdi gelelim günlerdir kuzuma paket hazırlıyordum ayraçları çok seviyordu ayraç koleksiyonu vardı bende eva ve keçe kullanarak ayraç yapmak istedim kendsine ve eklemedim resimleri onun makinesi çok özel ve güzel o yüzden resimleri o çeksin istedim ve çekip yolladı :) Teşekkürler Tubişime :)



Bu minik cüzdanı onun için yapmıştım önceki postumda vardı ve şuan sahibinin elinde :)



İşte buda evadan yaptığım kuzucuklu ayracım çok seviyorum ben bunu aynı şekilde sahibide beğenmiş :)



Buda böyle pullu mullu bi ayraç kendi kafama göre bişeyler yapmaya çalıştım işte umarım sizlerde beğenirsiniz.



Veeeee gelelim Neyli ayracıma bir çoğunuz biliyordur ney kursuna başladım neye aşık oldum resmen :) ve dedim ki tubişimde ney üflüyo ona neyli bi ayraç yapmalıyım ilk kez denedim ve bu kadarını yapabildim acemice oldu farkındayım ama yaptım işte keçeden yaptım :)



Ve yine keçeden bu ayracı yaptım buna bayıldım ben çok cici oldu :) kedi biraz cadı gibi olmuş ama :D ayarlayamadım pek :) ama isme özel oldu :)



Buda evadan :) evadan yapmak çok eğlenceli ve güzel bakalım daha yapacak mıyım yoksa son mu olacak :)



VE yine acemice olan ayraçlarım :) bunlarıda mukavvadan yaptım önce beyaz renge boyadım sonra dekupaj tutkalı ile resimleri yapıştırdım :)



Ve arkadaşıma sevgimi götüren kuşum :) götürmüş bile sevgimi bu anahtarlığı umarım hep saklar ve baktıkça beni hatırlar :)



Yaaa düşündüm dedim canıma bide kılıf yapim ve çok da iyi oldu kendisi de tıpkı benim gibi maviyi sever :) ondan bu mavi kılıfı yaptım kendime de yapmalıyım :)



Ve ölçüsünüde tam ayarlamışım cuk diye oturmuş valla :)



Ve kapanışı mandaldan ve evadan yaptığım buz dolabı magneti ile kapatıyorum ve kendi resmimi yolladım :) Seni seviyorum canım dostum. Hep mutlu kal.. Umarım beğenirsiniz sizlerde bence bir dosta verilecek en güzel hediye sevgisi ve el emekleridir. O yüzden hazır bişey almadım kendim yaptım :)

20 Eylül 2012 Perşembe

Küçük Müzik Kutusu :)



  Bu kutuyu büromuza yaptım :) ilk kez çizgili çalışma yaptım. Hobi Vaktinden görmüştüm bu fikri de sağ olsun onun yardımları sayesinde yapabildim :) Teşekkürler Hobi Vakti :) 


Bakalım sizlerde beğenecek misiniz ? masaya uyumlu olsun diye bu tonlarda yaptım büromuz bu tonlarda :) 





Buda kaktüsüm :) 





Belki ufak hatalar olabilir ama cidden zor bi çalışma her yeri bantladım kağıt bantla sonra aralıjklarla bantları söktüm ve orayı kreme boyadım. 



Kendime de aslında böyle bi kutu yapmak istiyorum :) 



Üstündeki resmi çok beğendim :) 



Şimdi resimden bakınca kenardaki krem boyanın taştığını gördüm umarım bi dahakine daha düzgün yapabilirim :) Şimdilik bu kadar mutlu kalın. Hayırlı cumalar dilerim. 

18 Eylül 2012 Salı

Ney !



Ney kursuna başlayalı tam bir ay oldu yani 4 saat ders aldım ve 3. kademe seslere geçtim ney üflemek öyle güzelmişki anlatamam ayrıca çok zahmetli ve sabır isteyen bişey. Onun için sabrediyorum. Şükrediyorum. Dün dersime çalışırken bu kareyi çekmek istedim. ama bu sayfayı çalamadım henüz :) çok çalışmam gerek daha çooook. Umarım ileride iyi bir neyzen olurum . Herkese hayırlı günler dilerim.

14 Eylül 2012 Cuma

Takı Kutusu Yeni



Ve evde tatildeyken bir tane daha takı kutusu yaptım :) çok cici oldu bence yani ben beğendim renk tonları bu kez farklı koyu renk çiçeklerin ortasına uydurdum acaba oldumu birde sizden duyayım :)




Çekimlerim pek kaliteli olmasada yapmaya çalıştım :)




içinide krem yaptım daha iyi oldu.




8 Eylül 2012 Cumartesi

Ahşap Kutu üçlü takım...



Bu kutuyu kardeşim yaptı abim için doğum gününde hediye olarak kardeşimde benden öğrendi cadı :) ve bende çok sevdiğim neyimle birlikte resimlemek istedim :) 




Ve bu ortadaki kutuyu daha önce abime hediye yapmıştım önceki postumda vardı :) ve yandakide kalemlik abime doğum gününde yaptım :) aynı peçeteyi kullandım takım olsunlar die zaten bitti bu peçetem ama çok güzl çok hoşuma gitmişti. 


Ve boy boy böyle çok ii oldu abim masasında güzelce kullanıyor şimdi ...


6 Eylül 2012 Perşembe

Keçeden Bozuk Para Cüzdanı




Bu cüzdanı da dün yaptım arkadaşım için ama sanırım bundan kendime de yapıcam çünkü çok hoşuma gitti :) bu sefer farklı olsun dedim boncuklarla süsledim kardeşim almıştı zamanında bu boncukları ama artık benim oldu :) kuşuda hatırlarsınız bir önceki postdan anahtarlık oldu bile :) sahibini bekliyor :) Bu pozuk para cüzdanının içi inş paracıklarla dolar :) 

3 Eylül 2012 Pazartesi

Ahşap Çerçeveler ve Ahşap Kutu ...



Bunlar çok sevdiğim bir abime gitti bunuda tatildeyken yaptım :) kardeşimle ben yaptık umarım beğenirsiniz :)





Bu kahve ve boyutlu boncuklu boya ile bu şekle geldi :) 


Bu kilitli sandığı daha önce abime yapmıştım ve çok ta beğendim yalnız henüz kilidi yok :) 


İyi günler herkese